Skład: ziele melisy (Herba Melissae), liść mięty pieprzowej (Herba Menthae Piperitae), ziele nawłoci (Herba Virgaureae), owoc dzikiej róży (Fructus Cynosbati), kwiat nagietka (Flos Calendulae), owoc rokitnika (Fructus Hippophae).
Ziele melisy (Herba Melissae), ziele mięty pieprzowej (Herba Menthae Piperitae), kwiat rumianku (Flos Chamomillae), owoc kopru włoskiego (Fructus Foeniculi). Składniki pochodzące z upraw ekologicznych 100%.
Owoc kopru włoskiego (Fructus Foeniculi), ziele melisy (Herba Melissae), liść mięty pieprzowej (Herba Menthae Piperitae), liść maliny (Folium Rubi Idaei), kwiatostan lipy (Flos Tiliae), owoc kminku (Fructus Carvi). Składniki pochodzące z upraw ekologicznych 100%.
Owoc dzikiej róży (Fructus Cynosbati), Rooibos (Aspalathus Linearis), owoc czarnej porzeczki (Fructus Ribis Nigri), owoc bzu czarnego (Fructus Sambuci), kwiat hibiskusa (Flos Hibisci), jabłko (Fructus Mali Dom), kwiat bzu czarnego (Flos Sambuci), korzeń lukrecji (Radix Liquiritiae), Cynamon (Cortex Cinnamomi). Składniki pochodzące z upraw ekologicznych 100%
Liść czarnej porzeczki - 28%, ziele mniszka - 18%, owoc czarnej porzeczki - 16%, liść pokrzywy - 15%, ziele macierzanki - 10%, ziele skrzypu - 8%, owoc kolendry - 5%.
Skład: owoc róży, tarniny, rokitnika, korzeń dzięgla leśnego, ziele ostrożenia, owsa, rzepiku, liść pokrzywy, jeżyny, kłącze różeńca, płatki róży, płatki nagietka (w różnych proporcjach)
Skład: owoce czarnej porzeczki 60%, owoce jabłka, kwiat hibiskusa, owoce aronii, aromat, kwas cytrynowy
Skład: herbata zielona, kwiat hibiskusa, owoce żurawiny, aromaty, skórka granatu, liść poziomki, płatki nagietka.
Skład: herbata zielona, kwiat hibiskusa, owoce truskawki, aromat, liść poziomki, kwiat nagietka, kwiat bławatka.
Skład: herbata zielona – 88%, korzeń żeń-szenia – 10%, skórka cytryny – 1,5%, aromat.
Skład: ziele skrzypu, poziewnika, owsa, kłącze perzu, liść miodunki i pokrzywy w różnych proporcjach
Skład: ziele świetlika, ostrożenia, przytulii, liść jeżyny, pokrzywy; owoc maliny, róży; korzeń dzięgla leśnego, mniszka, łopianu; kłącze pięciornika, płatki nagietka w różnych proporcjach.
Skład: ziele przetacznika, owoc jarzębiny, kłącze pięciornika, ziele jasnoty, uczepu karczoch, kłącze perzu, kwiat bzu czarnego oraz przelotu w różnych proporcjach
Skład: liść czernicy, brzozy; korzeń cykorii podróżnik; ziele tawuły, rutwicy; liść szałwii, melisy; naowocnia fasoli; korzeń mniszka, kwiatostan kocanki oraz kwiat mniszka w różnych proporcjach
Skład: Owoc róży, bzu czarnego, głogu, tarniny; ziele ślazu, bukwicy, przytulii; kwiat ślazu, nagietka; liść babki zwyczajnej w różnych proporcjach.
Skład: owoce głogu 40%, jabłko, owoce aronii, kwiat hibiskusa, koncentrat soku z aronii, regulator kwasowości – kwas cytrynowy
Składniki: rdest ptasi ziele, liść brusznicy, miodunki, pokrzywy ziele lebiodki, krawwnika, skrzypu, naowocnia fasoli, kwiat głogu, owoc róży w różnych proporcjach
Skład: owoc bzu, jarzębiny (po 10%); ziele macierzanki, owsa (po 10%); ziele karczocha, rzepiku, nawłoci, połonicznika, skrzypu; liść brusznic, brzozy; kwiatostan kocanki, kwiat wrzosu (w różnych proporcjach)
Skład: owoc róży, głogu(po 15%); ziele jemioły, serdecznika; kwiat głogu; liść poziomki; korzeń kozłka (w różnych proporcjach)